9.10.2017

Suppilovahverokeitto Koskenlaskijalla

Aiempi kermainen paksu suppilovahverokeitto oli superhyvää, ja teen varmuudella sitä toisenkin kerran, mutta kokeillaan myös juustokeittoa, jossa on suppilovahveroita.

Juustoinen suppilovahverokeitto

3-4 dl Suppilovahveroita
1 Iso sipuli silputtuna
3 dl Kuohukermaa
Koskenlaskijaa
Suolaa
Tilliä
Valkopippuria
Voita (paistamiseen)

Paista ensin puhdistetuista ja pienityistä suppilovahveroista nesteet pois. Lisää sitten pannulle nokare voita ja sipulit. Paista hetki. Lisää sitten sopivasti kermaa ja ne sen jälkeen tasaiseksi sauvasekoittimella (ei pakollista). Lisää mausteet. Lisää loput kermat ja anna tekeytyä pannulla. Tämän jälkeen sekaan lisätään pilkottu Koskenlaskija. Anna sen sulaa joukkoon.

Leivän luonnollisesti voitelin aiemmin tekemälläni suppisvoilla.

2 kommenttia:

  1. Paljonko Koskenlaskijaa pitäisi olla ohjeeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en enää muista, summissa olen näemmä laittanut. Voisin sanoa, että ehkä olisin laittanut 4-5 noin sentin siivua. Sillä lähtisin kokeilemaan. :)

      Poista

Jätä kommentti. Kiitos.