Katkarapukakku

Katkarapukakku

29.2.2016

Leivitetyt sisäfilepihvit ja pippurinen kermakastike

En ole koskaan leivittänyt itse mitään, joten tuli mieleen kokeilla kun mies on jo jonkin aikaa jotain lihaa halunnut. 

Aineet

600 g Porsaan sisäfilettä
1 dl Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
1/2 tl Suolaa
Leivitetyt sisäfilepihvit ja pippurinen kermakastike1 dl Korppujauhoja
1/2 tl Paprikajauhetta
1/2 tl Chilijauhette
1/2 tl Aromisuolaa

Leikkaa possu paloiksi ja nuiji pihvit 0,5-1cm paksuisiksi pihveiksi.
Sekoita vehnäjauhot ja suola yhdelle lautaselle, riko ja sekoita muna toiselle lautaselle, tee lopuista ainesta seos kolmannelle lautaselle.
Pyörittele pihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeisenä korppujauhoissa.
Paista öljyssä pannulla.

Pippurikermakastike

3 dl Kermaa
1/2-1 rkl Mustapippurirouhetta
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl Voita
Suolaa
Loraus soijakastiketta

Keitä aineita kattilassa kunnes seos saostuu hieman.


Tein taas myös coleslawta, lisäksi lautaselle tuli salaattia, tomaattia, maalaisranskalaisia ja kotitekoista kirpeää kesäkurpitsasalaattia.

Salaatti ja sisäfileepihvit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.