Näitä on tullut joskus tehtyä todella usein. Nämä pihvit ovat siis pelkkää jauhelihaa, ei mitään muuta.
Pihvit maustetaan vasta pannulla paistettaessa molemmin puolin. Ja ovat todella näppäriä pakastimessa, sillä sieltä äkkiä paistaa pihvin tai pari. Näitä pitäisi olla pakastimessa aina!
Lisäksi nämä eivät kutistu yhtä paljon kuin jauhelihapihvit yleensä.
Pihvit maustetaan vasta pannulla paistettaessa molemmin puolin. Ja ovat todella näppäriä pakastimessa, sillä sieltä äkkiä paistaa pihvin tai pari. Näitä pitäisi olla pakastimessa aina!
Lisäksi nämä eivät kutistu yhtä paljon kuin jauhelihapihvit yleensä.
Aineluettelo siis on kovin lyhyt:
Jauhelihaa
Jaa jauheliha litran pakastepusseihin arviolta 100-150 g könteiksi. Painele jokainen jauheliha-annos omassa pussissaan litteäksi, noin 0,5 - 1cm paksuiseksi. Pyri siihen että reunoihin ei jää liiemmin röpelöitä.
Taita pussin suu pihvin alle ja laita pakastimeen. Pakasta suorina jotta pihvit osuvat paistettaessa pannuun kauttaaltaan.
Poista pussit ja paista jäiset pihvit molemmin puolin ja mausta paistaessasi haluamillasi mausteilla. Ole kuitenkin varovainen erityisesti suolan kanssa, nämä ovat ohuita.
Pihvit valmistuvat pannulla nopeasti. Nämä ovat hyviä pelkästään, mutta myös erinomaisia mm. hampurilaispihveinä.
Itse söin pari pihviäni aiemmin tekemäni kantarellikastikkeen kanssa. Oli todella hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.