Sillehän ei voi mitään että nachopelti vaan on niin hyvää! Olen taas koittanut pitää itse karppauslinjaa melko säntillisesti, joten en viitsi tässäkään lähteä lipsumaan vaikka kieltämättä mieli tekisi.
Mutta onneksi korvikkeita voi keksiä.
Nachot kukkakaalista
Puolikas kukkakaali
Oliiviöljyä
Suolaa
Paprikajauhetta
Chilijauhetta
Jeeraa
Valkosipulijauhetta
Pilko kukkakaalin kukinnot lastumaisiksi ja levitä ne uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä ja lisää mausteet. Sekoittele ja levitä uudelleen pellille tasaiseksi. Paista 225 asteessa noin 20 minuttia.
Tämän jälkeen voit valita haluamasi täytteet jotka lisäät valmistamiesi kukkakaali nachojen päälle. Omia suosikkejani löytyy täältä. Suosittelen myös maustamaan jauhelihan (tai broilerin fileesuikaleet) itse tehdyllä tacomausteella.
Kun täytteet on lisätty, paista 225 asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut ja ottanut kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.