Katkarapukakku

Katkarapukakku

30.1.2017

Pekoniin käärityt jauhelihasipulipommit

Pekoniset lihapullat

Sunnuntain testailua, joskus näin jonkun videon näistä, mutta ehdin jo unohtaa. Kunnes törmäsin siihen uudelleen. Jauhelihataikinaan käytin melkolailla sitä, mitä kaapista sattui käteen osumaan. En siis noudattanut mitään tarkkaa ohjetta.

Jauhelihasipulipommit 

Pekoniin kääritty sipuli ohje3 Isoa sipulia
700g Jauhelihaa
Worchester kastiketta
Kananmuna
Jalosavua
Chilijauhetta
Paprikajauhetta
Suolaa
Chilimajoneesia
2 pkt Pekonia



Halkaise sipulit, mutta vain alle puoliväliin saakka. Ujuta varovasti sipulin päälikerroksen alta sisemmät osat pois niin, että päälikerros säilyy ehjänä. Jätä päällimmäiset kerrokset (sipulin koosta riippuen 2-3 kerrosta per sipuli) sivuun kokonaisina ja pilko sisäosat.
Jauhelihapekonisipulipommit reseptiSekoita sipulisilppu ja kaikki loput aineet (poislukien pekoni). Muotoile jauhelihasta palleroita ja täytä sipulin päälikerrokset sillä. Kääri sitten ne pekoniin, kiinnitä pekoni coctail-tikuilla ja paista 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.



Nämä olivat hyviä, joskin näitä sitten syö ihan pelkästään ja hups, äkkiä ne ovatkin loppuneet. Ehkä ens kerralla teen näitä ihan vaikka keitettyjen perunoiden kaveriksi. Tai no, miksipä ei näin kuin nyt, ihan vaan iltanaposteltavaksi.

Jauheliha sipuli pommit pekonilla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.