Katkarapukakku

Katkarapukakku

22.7.2016

Jauhelihakeitto

Miesväelle toisinaan keittoja kun niistä pitävät, toisin kuin minä.

700 g Jauhelihaa
5 Perunaa pilkottuina
2 pss Keittojuureksia
2 l Lihalientä
Suolaa
Liperiä (sama kuin lipstikka)

Paista jauheliha. Muista ottaa jauheliha lämpiämään ennen paistamista ja paista se kuumalla pannulla. Älä myöskään murenna jauhelihaa, vaan anna sen paistua ensin kiinni jotta nesteet eivät valu lihasta pannulle. Murenna se siis vasta pikkuhiljaa kun pinta on saanut väriä.
Tee lihaliemi ja lisää siihen juurekset ja peruna. Anna kiehua kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta ja lisää jauheliha sekaan.
Anna vielä hautua hetki.


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään keitoista tosi paljon, kiitos ohjeesta.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos.