Katkarapukakku

Katkarapukakku

2.10.2017

Suppilovahverohilloke


Näitä kun tuossa lähimetsässä riittää, niin kaikenlaista mukavaa voi näistä tehdä.
Nyt sain työkaverilta vinkin kokeilla suppilovahverohilloa. No ilman muuta! Kuulemma hyvää mm. kanan kanssa. Ja vaikka kinkun kanssa jouluna.
Hilloke suppilovahveroista ohje resepti


Suppilovahverohilloke

4-5 dl Suppilovahveroita pannulla ryöpättyinä
2 dl Vettä
1,5 dl Balsamiviinietikkaa
1 tl Suolaa
1,5 dl Hillosokeria
4-5 Neilikkaa
5 Maustepippuria
1 Laakerinlehti


Pieniä suppilovahveroita ei tarvitse edes pilkkoa, suuremmat voit pieniä.
"Paista" ensin suppilovahverot pannulla kuiviksi (ilman rasvaa). Kun nesteet ovat haihtuneet, ne ovat valmiita.
Tee liemi kattilaan ja kun se kiehuu, lisää suppilovahverot sekaan. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Purkita ja anna jäähtyä. Nosta sitten jääkaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.