Jotain NIIN ihanaa. Ja kallista, vaan suhteellista kaikki on! Lemppariserkku on mut näihin rakastuttanut kun olen heillä Los Angelesissa vieraillut.
Keitä latva-artsokkaa pitkään. Jopa pari tuntia. Kypsän latva-artisokan terälehdet irtoavat helposti.
Dippi
50g Voita
Suolaa
Sitruuna- tai limemehua
Suolaa
Sitruuna- tai limemehua
Sulata voi, lisää suola ja mehu. Sekoita.
Dippaa terälehtiä tyvestä ja vedä liha hampailla suuhun.
![]() |
Syötävää "lihaa" on vain terälehdtien tyvessä. |
Aloita alimmista terälehdistä ja etene kohti sydäntä, joka on se paras pala! Sydämen päällä on "karvoja", joita ei syödä.
![]() |
Vasemmalla sydän, ja oikealla näkyy sisimpien terälehtien lisäksi sydämen päältä poistettuja "karvoja", joita ei syödä |
Tämä oli pitkästä aikaa taas niin hyvää, että kirjoittelin itselleni jo kauppalistaan latva-artisokan, vaikka vastahan näitä tuli viikonloppuna syötyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.