Katkarapukakku

Katkarapukakku

16.3.2016

Padassa haudutettua brandy härkää

Padassa haudutettu konjakkihärkäKoska jouduin ostamaan porsaan ulkofileepihvien kastikkeeseen pullon brandyä, halusin käyttää sitä johonkin muuhun myös.



Ohje

Brandy härkä500g Naudan paistisuikaleita
2 Sipulia
1 Paprika pilkottuna
0,5 dl Konjakkia tai brandya
4 dl Kermaa
2 tl Dijon sinappia
1 tl Mustapippuria
2 tl Suolaa
1 rkl Maissisuurustetta
Öljyä tai voita paistamiseen

Silppua sipulit ja paista ne kuultaviksi reilussa rasvassa ja siirrä sivuun. Lisää pannulle rasvaa ja paista paistisuikaleet siten että ottavat hieman väriä ja lisää sipulit sekaan.
Lisää pannulle loput aineet ja kiehauta.
Siirrä sen jälkeen kaikki pataan, ja hauduta 150-asteisessa uunissa vähintään tunti.

Tarjoile perunan, kasvisten tai riisin kanssa.


Kaunistahan tämä ei ole, mutta maku on hyvä. Pakko kuitenkin sanoa, että naudanliha tuotti jälleen kerran pettymyksen. Ei siitä saanut mureaa vaikka annoin ruuan olla uunissa liki kaksi tuntia. Jälleen kerran se sama purkkamainen koostumus kuin yleensä. Lisäsin pataan myös pakastimesta muutaman kukkakaalinpalasen ja pinaattia.
Tämä siis tosiaan maun puolesta oli hyvä, joten jos tätä vielä teen, teenkin sitten padassa haudutettua brandy possua.


Padassa haudutettu nauta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.