Katkarapukakku

Katkarapukakku

21.3.2016

Pekonikanafileerullat ja parsakaalikesäkurpitsagratiini

Pekonikanafileerullat ja parsakaalikesäkurpitsagratiiniAlunperin oli tarkoitus tehdä parskaalikesäkurpitsakanagratiini mutta... Sehän muuttui matkan varrella.

Pekoniset kanafilerullat

2 pkt Pekonia
1 pkt Kanan sisäfileitä (500g)
Vihreää pestoa
Fetaa

ParsakaalikesäkurpitsagratiiniNuiji fileet ja levitä jokaisen päälle vihreää pestoa. Murusta fetaa noin puoliväliin filettä ja rullaa file aloittaen fetapäästä (leveä pääty). Kääri sen jälkeen pekoniin siten, että pekoni peittää reunat ja päädyt. Isoimmat fileet vaatinevat kaksi pekonisiivua.
Aseta uunivuokaan ja paista noin 45 min 220 asteisessa uunissa.


Pekonikanafileerullat ja parsakaalikesäkurpitsagratiini
Parsakaalikesäkurpitsagratiini

Iso parsakaali
2 Kesäkurpisaa
1 pss Emmental-raastettua
4 dl Kuohukermaa
Aromisuolaa

Pilko kasvikset ja lado ne kerroksittain uunivuokaan juustoraasteen kanssa. Mausta aromisuolalla ja kaada kerma päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 min, tai kunnes näyttää valmiilta.

Keittelin kaveriksi vielä perunoita, vaikka ilmankin olisi ollut ihan riittävästi ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.