Kuinkakohan nämäkin oli päässeet unohtumaan... Onneksi kalenterin välissä on liimattuna lappunen, jossa lukee paistolämpötila.
Eli ei muuta kuin uuni kuumenemaan 150 asteeseen ja hommiin lehtikaalin kanssa!
Lehtikaalisipsit
Lehtikaali
Suolaa
Öljyä
Pilko lehtikaali sopiviksi suupaloiksi kulhoon. Lisää päälle öljy sekä suola ja pyörittele ne sekaisin.
Levittele lehtikaalit uunipellille (tai useammalle) siten, että ne eivät juuri ole päällekkäin.
Kun uuni on valmis, paista lehtikaalisipsejä noin 25 minuttia, tai kunnes ovat sopivan rapeita. Kannattaa maistaa tuon ajan jälkeen joko riittää, vai onko syytä ottaa hieman lisää rapeutta.
Tarjoile vaikka dipin kera.
Tällä kerralla ei kaupassa ollut kokonaista lehtikaalia, valitettavasti. Enkä sen vuoksi kuitenkaan jaksanut lähteä toiseen kauppaan. Jouduin tyytymään valmiiksi pilkottuun, ja silppu on sen verran pientä että sitä on hieman hankala dipata. En siis suosittele, vaikka maku toki sama onkin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.