
Pizzapohja kukkakaalista
1 Kukkakaali
200g Juustoraastetta
2 Kananmunaa
1/2 tl Aromi- tai yrttisuolaa
Mustapippuria
Pilko kukkakaalin kukinto pieniin osiin ja murenna se tehosekoittimessa tasaiseksi.
Sekoita pohjan aineet yhteen ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Levitä pohjataikina pellille haluamaasi muotoon. Tästä määrästä saa joko pellillisen tai nelisen pienempää pizzapohjaa.
Paista pohjaa noin 20 minuuttia, tai kunnes pohja on jähmettynyt.
Täytä pizza haluamillasi täytteillä. Suosittelen tekemään tomaattikastikkeen itse. Kun pizzassa on täytteet, paista sitä vielä 200 asteisessa uunissa noin vartti, tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Toinen vaihtoehto tietenkin olisi kumota koko levyllinen pizzaa ylösalaisin toiselle leivinpaperilla päällystetylle pellille ja kääntää se.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.