Katkarapukakku

Katkarapukakku

29.8.2016

Kermainen kantarellipekonipasta

Onneksi meillä kasvaa kanttarelleja kotipihassa. Mieheni löysi vielä muutaman uuden paikan, jossa niitä oli kasvamassa.

Kermainen kanttarellipekonipasta ohje resepti

Kantterellien paistaminen
Kermainen kanttarellipekonipasta


1 l Kanttarelleja (noin)
2 Sipulia
2 pkt Pekonia
3 dl Kermaa
Makaronia (tai muuta pastaa)
Suolaa
Voita

Pilko kanttarellit ja laita ne kuumalle pannulle (ilman voita tai rasvaa) jotta nesteet haihtuvat niistä. Voit pilkkoa sipulit ja pekonit tässä välissä. Laita myös makaronit kiehumaan.
Kun kanttarellien nesteet ovat haihtuneet, lisää pannulle voi, sipulit ja pekonit ja paista kunnes pekoni on kypsää. Lisää sitten suola ja kerma ja anna hautua jonkin aikaa.

Pekonikanttarellipasta, kermainen, resepti

Kermakastike kanttarelleille ohje

Sekoita keitetyt makaronit ja valmistamasi kastike yhteen.

Tämä oli erityiseti pojan mieleen, kehui useampaan otteeseen. Ja meillä miesväki tykkää eniten tavallisista makaroneista, joten niillä mentiin jälleen, vaikka toki omasta mielestäni jokin muu olisi ehkä sopinut tähän paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.