Katkarapukakku

Katkarapukakku

27.3.2023

Pad Thai, paistettua nuudelia

Käytiin Hyvinkäällä Al Pashassa, ja ostin kokeeksi purkin Pad Thai tahnaa. Pad Thai on aivan tajuttoman hyvää, joten äkkiä tätä piti kokeilla tehdä itse. 

Pad Thai, paistettu nuudeli

300g Kanafileetä (pilkottuna)
300g Kaalia
2 Porkkanaa
3 Valkosipulinkynttä
Chiliä
1dl Kevätsipulia
Nauhanuudelia
1 Muna
0,5dl Kalakastiketta
Limemehua
Kookosöljyä
Tahinia
Pad Thai tahnaa

Pilko kanafileet ja paista ne kookosöljyssä. Lisää Pad Thai tahnaa pari teelusikallista ja pyörittele kanafileisiin. Suikaloi kaali ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Lisää ne, pilkottu tuore chili, pilkottu kevätsipuli ja murskatut valkosipulinkynnet pannulle. Lisää myös tahini ja sekoita se joukkoon. 
Muserra nuudelipalat (3 kpl) kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna olla pari minuuttia, ja siivilöi vesi pois. 
Lisää kananmuna pannuun ja sekoittele joukkoon. Lisää sitten nuudelit ja sekoita. Lisää kalakastike ja anna hautua hetki. Mausta lopuksi puristamalla päälle limemehua. 

Itse valmistahna, no, en ehkä osta sitä toiste, vaan teen itse. Siihen tulee murskattua maapähkinää, kalakastiketta, oisterikastikerra, sokeria ja viinietikkaa. 

Kanan voi halutessaan korvata vaikka katkaravuilla. Tai laittaa niitä kanan lisäksi. 

Hyvää tämä oli, todella hyvää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.