Ajatus tähän lähti lähinnä siitä, mitä kaapista tuolloin löytyi.
Kana-chorizo-pannu
200-300 g Chorizo raakamakkaraa
400 g Kanafileetä
Öljyä paistamiseen
Reilusti purjosipulia
2 Valkosipulinkynttä
Chiliä (itse käytin kesällä kasvattamiani kuivattuja)
1 tl Suolaa
1 tl Jeeraa
1 tl Intiaanisokeria
1,5 rkl Savupaprikajauhetta
70 g Tomaattipyrettä
1 tlk Tomaattimurskaa
1 tlk Papuja
Pilko kokonaiset fileet sopiviksi ja paista ne chorizopalojen kanssa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon pienitty purjosipuli ja valkosipuli. Lisää pannulle myös chili pienittynä. Lisää sekaan myös mausteet. Paistele kunnes broilerit ovat kauniin värisiä. Kaada papujen liemi pois.Tämän jälkeen voit lisätä pannulle loput aineet ja sekoitella. Anna hautua jonkin aikaa. Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.