Katkarapukakku

Katkarapukakku

27.3.2017

Pulled pork savustetusta kasslerista

Pulled pork ohjeTuli poikettua muutama viikko sitten Keravalla Savuhovissa. Sieltä tarttui henkilökunnan suosituksesta matkaan savustettu kassler, kun nyhtöpossuun sopivaa lihaa kysyin.

Nyhtöpossu savustetusta kasslerista

Kassler
Suolaa
Mustapippuria
Kolaa

Tällä kerralla en viitsinyt laittaa tuon enempää mausteita jotta savun maku jää kunnolla esiin.
Laita huoneenlämmössä muutaman tunnin ollut liha pataan, lisää pintaan mausteet ja kola.
Paista viidestä kuuteen tuntia noin 100 asteisessa uunissa.
Kääri liha folioon kun otat sen uunista. Anna vetäytyä noin tunti. Älä kaada padan pohjalla olevaa lientä pois.
Lihasta voi poistaa mahdolliset läskit vetäytymisen jälkeen. Revi liha haarukalla pieneksi. Lisää liha pannulle, kaada päälle vähän kerrassaan muutama desi paistolientä jota pataan jäi. Paistele hiljalleen puolesta tunnista tuntiin, kunnes neste on imeytynyt lihaan.

Tarjoile vaikka burgerin välissä (todella hyvä burger sämpylöiden ohje täällä). Tai nauti sellaisenaan.

Kolakastike nyhtöpossulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.