Chili con carne

2 Sipulia silputtuna
Öljyä (paistamiseen)
2 tl Valkosipulimurskaa
700 g Jauhelihaa
0,5 tl Suolaa
Chilijauhetta
1 tlk Paseerattua tomaattia
70 g Tomaattipyrettä
1 tl Oreganoa
1 tlk Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Annos on sen verran suuri, että kannattaa käyttää joko kunnon pataa, tai korkealaitaista paistokasaria. Itse tein tämän valurautapadassa.
Paista sipuli, valkosipuli ja jauheliha kuumassa öljyssä. Mausta suolalla ja chilillä. Itse käytin omatekoista chilisuolaa, joka on melko ytyä. Chiliä siis voi laittaa ihan oman maun mukaan.
Lisää loput aineet ja anna kiehua hiljalleen noin vartti.
Tarjoile riisin tai spaghetin kanssa. Meillä oli tällä kerralla toiveen mukaan spaghettia, vaikka itse miellän kyllä chili con carnen enemmänkin riisin kanssa syötäväksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.