Katkarapukakku

Katkarapukakku

27.10.2019

Sitruunainen suppilovahveropasta

Pitkästä aikaa jotain uutta suppilovahveroista.

Suppilovahveropasta

2l Suppilovahveroita
2 Valkosipulinkynttä
2 rkl Oliiviöljyä
2 rkl Sitruunamehua
Pinaattia
Suolaa
250g Tagliatellea
Parmesania

Revi tuoreet sienet pannulle ja anna nesteen haihtua kokonaan.
Ota sienet pannulta ja lisää öljy pannulle. Kun öljy on kuumaa, lisää sienet, pinaatti, sitruunamehu ja purista valkosipuli sekaan. Paista. Mausta suolalla.
Keitä tagliatellet, valuta ja lisää sienien sekaan. 
Lisää annoksen päälle vielä parmesaania.

Ihan järkyttävän hyvää! Evääksi nämä piti huomiselle jäädä, mutta eipä me maltettu olla syömättä vähän jo tänään, kun kerran niin hyvää on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.