Katkarapukakku

Katkarapukakku

24.10.2016

Paholaisen hillo

Mies sai 10 kg erilaisia chilejä, joita nyt sitten on viikonlopun aikana tullut urakoitua säilöön. Luonnollisestikin osa on annettu kavereille ja tutuille, mutta kyllä meille suurin osa silti jäi.
Paholaisen hilloa tein eilen.
Paras paholaisen hillo
Paholaisen hillo

3 tlk (á 400g) Tomaattimurskaa
1 tlk (á 400g) Paseerattua tomaattia
1 Sipuli
3 Paprikaa
5 Punaista chiliä
3 tl Valkosipulimurskaa
1 tl Mustapippurirouhetta
1 tl Suolaa
3 tl Basilikaa
1/2 dl Väkiviinaetikkaa
1 pkt Hillo- ja marmeladisokeria

Pilko sipuli, paprikat ja chilit. Muista poistaa chileistä siemenet.
Laita tomaattimurska ja paseerattu tomaatti kattilaan ja kuumenna. Lisää sen jälkeen pilkotut aineet ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen reilun puoli tuntia. Lisää sitten etikka ja sokeri ja kiehauta vielä viitisen minuuttia.

Purkita hillo pestyihin puhtaisiin lasipurkkeihin, sulje kannet ja jätä purkit jäähtymään ylösalaisin. Kun hillo on jäähtynyt purkeissa, nosta purkit säilöön viileään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.