
Pihvit
Naudan filettä ~150g pihveinä
Suolaa
Mustapippuria
Voita (paistamiseen)
Ota pihvit huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.
Laita voi kuumalle pannulle, anna sen kuumentua, ja paista sitten pihvejä pari minuuttia / puoli, riippuen minkä kypsyyden haluat, ja jätä vetäytymään folion sisään.
Pippurikastike
2 dl Kuohukermaa
1 tl Dijon sinappia
1 tl Soijakastiketta
Mustapippuria
Käytä samaa pannua (puhdistamatta) kuin pihveille. Lisää aineet pannulle, sekoita ja anna kiehua pari minuuttia (siten että kastike suurustuu) ja mausta sitten pippurilla.
Lisukkeeksi voit tarjota perunoita tai kuullotettuja / paistettuja kasviksia. Tällä kerralla söimme ihania Hasselbackan perunoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.