Katkarapukakku

Katkarapukakku

9.4.2018

Kaurapuuroriskat

Nopea ja helppo laitettava, joka tuli mieleen kun uuni oli valmiiksi kuumana.

Kaurapuuroriskat

2 dl Kaurapuuroa
1 dl Täysmaitoa
1 Kananmuna
1 rkl Sulaa voita
1 tl Leivinjauhetta
3 dl Vehnäjauhoja
(1/2 tl Suolaa)

Sekoita jauhot ja leivinjauhe.
Sekoita muut aineet keskenään, ja lisää sitten jauhoseos sekaan. Levitä taikinasta uunipellille 2 riskaa ja paista 250 asteisessa uunissa reilu vartti.

Suolan lisääminen riippuu siitä onko sitä lisätty jo puuroon. Mikäli ei, lisää suolaa taikinaan.


Rieskojen ollessa uunissa, aloin hieman epäillä mitä tästä tulee, kun riskojen ulkonäkö oli hieman erikoinen. Siitä huolimatta nämä olivat älyttömän hyvän makuisia, ja koostumus oli ihanan pehmeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.