Pohja
200 g Digestive keksejä
50 g Sulatettua voita
Murskaa keksit ja sekoita ne sulan voin kanssa. Painele tasaiseksi kerrokseksi irtopohjavuoan pohjalle. Itse laitoin alle leivinpaperin.
Laita jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.
Suklaasydänkerros
1 pss Pandan Suklaasydämiä
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
1-2 tl Vanilijasokeria
2 rkl Sokeria
1 tl Tummaa kaakaojauhetta
1/2 tlk Flora vispi vanilijaa
3,5 Liivatelehteä
Tilkka vettä
Laita liivatelehdet likoamaan.
Murskaa suklaasydämet esim morttelissa. Sekoita ne tuorejuustoon. Lisää sokerit ja kaakaojauhe.
Vatkaa koko tölkki Flora vispi vanilijaa, ja sekoita siitä puolet tuorejuustoseokseen. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja sekoita se ohuena norona muiden aineiden sekaan. Kaada seos Digestivepohjan päälle ja jätä jääkaappiin hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi.

Valkosuklaakerros
200 g Valkosuklaata
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
1-2 tl Vanilijasokeria
2 rkl Sokeria
1/2 tlk Flora vispi vanilijaa
3,5 Liivatelehteä
Tilkka vettä
Laita liivatelehdet likoamaan.
Sulata valkosuklaa sekoitellen välillä (varo polttamasta sitä mikäli käytät mikroa). Sekoita se tuorejuustoon. Lisää sokerit.
Lisää seokseen jäljellä oleva puolikas määrä Flora vispi vanilijasta. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja sekoita se ohuena norona muiden aineiden sekaan. Kaada seos suklaasydänkerroksen päälle ja jätä jääkaappiin hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi.
Koristele kakku suklaasydänmurskalla. Nämä voit jättää hieman suuremmiksi kuin mitä käytit suklaasydänkerrokseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.