Katkarapukakku

Katkarapukakku

20.5.2019

Jauheliharisotto suppilovahveroilla

Vieläkin löytyy pakastimesta suppilovahveroita. Ja koska syksy lähestyy, ja tarvitaan tilaa sitten tuoreille, on aika koittaa saada varastot syötyä tyhjiksi. Ja tämä ei ole ihan pieni urakka, niitä kun tuli kerättyä syksyllä reilusti yli omien tarpeiden. Toki reilusti meni jo silloin jakoon tutuille, mutta tietenkin pakastettiin niitä myös itselle. Kuivattiin toki myös, ja niitä kuivattuja lähti Amerikkaan kahteen paikkaan.

Jauhelihasuppisrisotto

Öljyä
Jauheliharisotto ohje resepti700 g Jauhelihaa
Iso sipuli
Suolaa
Paprikajauhetta
2 tl Valkosipulimurskaa
4 dl Risottoriisiä
2 dl Suppilovahveroita (pannulla käytettyjä, vastannee noin litraa tuoreita)
Paprika
3 dl Valkoviiniä
7 dl Vettä
Lihaliemikuutio
Creme Bonjour Cuisine Fraiche Sipulisekoitus
Ruohosipulia (tuoretta)
Basilikaa (tuoretta)

Kuumenna öljy kattilassa tai padassa ja paista jauheliha ja sipuli siinä. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää valkosipuli ja riisi ja käänetele jonkin aikaa. Pilko sekaan paprika ja suppilovahverot. Paista hetki. Lisää sitten valkoviini, noin desi kerrallaan ja anna aina imeytyä ennen kuin lisäät. Lisää tämän jälkeen vesi samalla tavalla. Lisää myös lihaliemikuutio.
Anna hautua kunnes riisi on kypsää ja lisää Creme Bonjour. Lisää sitten vielä tuore ruohosipuli ja tuore basilika.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.