Jauhelihasuppisrisotto
Öljyä

Iso sipuli
Suolaa
Paprikajauhetta
2 tl Valkosipulimurskaa
4 dl Risottoriisiä
2 dl Suppilovahveroita (pannulla käytettyjä, vastannee noin litraa tuoreita)
Paprika
3 dl Valkoviiniä
7 dl Vettä
Lihaliemikuutio
Creme Bonjour Cuisine Fraiche Sipulisekoitus
Ruohosipulia (tuoretta)
Basilikaa (tuoretta)
Kuumenna öljy kattilassa tai padassa ja paista jauheliha ja sipuli siinä. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää valkosipuli ja riisi ja käänetele jonkin aikaa. Pilko sekaan paprika ja suppilovahverot. Paista hetki. Lisää sitten valkoviini, noin desi kerrallaan ja anna aina imeytyä ennen kuin lisäät. Lisää tämän jälkeen vesi samalla tavalla. Lisää myös lihaliemikuutio.
Anna hautua kunnes riisi on kypsää ja lisää Creme Bonjour. Lisää sitten vielä tuore ruohosipuli ja tuore basilika.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.