Katkarapukakku

Katkarapukakku

26.7.2020

Karppaajan pizza

Viimeksi kokeilin tehdä pizzapohjan pelkistä juustosiivuista. Yllättävää oli, että se toimi hyvin, joskin toki oli kovin rasvaista. Juustosiivut siis asetetaan uunipellille, ja niitä paistetaan ensin pelkästään 225 asteessa. Sen jälkeen päälle kasataan täytteet, ja paistetaan kunnes näyttää hyvälle.

Olen kokeillut useampia erilaisia pohjia, joista yksi suosikkini on viiden kananmunan pohja. 
Kukkakaalipohja taas on ok, mutta se on paistos, ei pizza.

Nyt kuitenkin kokeiluun tuli vähän pizzamaisempi pohja.

Pizzapohja karppaajalle

50g Voita (sulatettuna)
1 dl Turkkilaista jugurttia
3/4 dl Pofiberia
1 Kananmuna
Suolaa
(Oreganoa)

Sekoita aineet, levitä pohja pellille ja paista 225 asteiseessa n.20min.


Lisää pizzaan täytteet ja paista kunnes pizza on mielestäsi sopivaa.

Tämä oli hyvää, ja helppo tehdä. Varmasti teen jatkossakin, ainakin silloin kun sen jaksa vatkata munia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.