Katkarapukakku

Katkarapukakku

22.7.2020

Ketoronilaatikko

Etätöissä edelleen ja vihdoin päätin taas että nyt on paluu ruotuun ja karppaus jatkuu. Olen ennenkin tehnyt ketoroonilaatikkoa, mutta eipä tämä kovin kuvauksellinen ruoka ole, joten on jäänyt lisäämättä blogiin. Nyt kuitenkin lisään, että löydän itse reseptin helpommin.


Ketoronilaatikko raejuustolla

400g Jauhelihaa
Iso sipuli silputtuna
Cayennepippuria
1 Lihaliemikuutio
500g Raejuustoa
2 dl Kermaa
3 Kananmunaa

Paista jauheliha ja sipuli. Mausta ne cayennella ja lihaliemikuutiolla. 
Sekoita raejuusto, munat ja kerma uunivuoassa. Sekoita sen jälkeen sekaan paistettu jauheliha.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. 

Tämä on hyvää, ja tästä satsista syön useampana päivänä lounaan. 
Tällä kerralla paistoin jauhelihan sekaan myös muutaman eilen pomimani tatin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.