Pese maa-artisokan mukulat hyvin. Siivuta ne noin 2 cm paksuisiksi lohkoiksi tai viipaleiksi kulhoon.
Lisää sekaan loraus öljyä ja suolaa. Sekoita hyvin, ja asettele lohkot uunipellille.
Paista 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Voit nauttia nämä tällaisenaan (halutessasi vaikka dipin kanssa), tai käyttää lisukkeena perunan tai kasvisten tapaan.
Maku on erikoinen, nämä ovat aavistuksen makeita, ja osittain maussa on jotain samaa kuin latva-artisokassa.
Me tehtiin tällä kerralla vain helppo kaupan valmisdippi (valkosipuli), mutta itse ajattelin heti, että näiden kanssa pitäisi ehdottomasti myös olla sitruunaista voisulaa, kuten latva-artisokankin.Tarkistin myös, että näitä saa (on jopa suotavaa) antaa koiralle. Meidän koira ainakin näytti kovasti tykkäävän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.