Nimensä mukaisesti keittiössäni kokeillaan ja blogin aloitin alunperin omaksi reseptimuistiokseni. Kokeilen mielelläni uusia reseptejä ja soveltelen niitä hieman.
Katkarapukakku
2.10.2017
Suppilovahverohilloke
Näitä kun tuossa lähimetsässä riittää, niin kaikenlaista mukavaa voi näistä tehdä.
Nyt sain työkaverilta vinkin kokeilla suppilovahverohilloa. No ilman muuta! Kuulemma hyvää mm. kanan kanssa. Ja vaikka kinkun kanssa jouluna.
Suppilovahverohilloke
4-5 dl Suppilovahveroita pannulla ryöpättyinä
2 dl Vettä
1,5 dl Balsamiviinietikkaa
1 tl Suolaa
1,5 dl Hillosokeria
4-5 Neilikkaa
5 Maustepippuria
1 Laakerinlehti
Pieniä suppilovahveroita ei tarvitse edes pilkkoa, suuremmat voit pieniä.
"Paista" ensin suppilovahverot pannulla kuiviksi (ilman rasvaa). Kun nesteet ovat haihtuneet, ne ovat valmiita.
Tee liemi kattilaan ja kun se kiehuu, lisää suppilovahverot sekaan. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Purkita ja anna jäähtyä. Nosta sitten jääkaappiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.