Katkarapukakku

Katkarapukakku

7.9.2020

Kantarellirisotto

Viikon loma Kroatiassa, eiku... Kreetalla! Eiku... Kihniöllä! 
Eli siis tämä viikko piti olla meillä lomareissua. Onhan se sitä nytkin, vaikka ei etelään olekaan.
Löydettiin eilen paljon kantarelleja ja tänään sitten risottoa.

Kantarellirisotto

2-3 dl Kantarelleja (pannulla käyneitä)
1/2 pkt Pekonia
Voita
1 Sipuli silputtuna
Valkosipulia
3dl Arborio-riisiä
2dl Kuivaa valkoviiniä
7 dl Kuumaa kasvislientä
2 dl Kuohukermaa
Parmasania

Paista kantarellit ja pekoni voissa. Lisää sipuli ja paista hetki. Lisää sitten pannulle riisit, ja paista kunnes ovat läpikuultavia.
Lisää valkoviini ja anna imeytyä.
Lisää sitten joukkoon kuuma kasvisliemi ja anna sen kiehua hiljalleen riiseihin.
Lisää lopuksi kerma, anna imeytyä. Lisää sitten parmesan, sekoita ja nauti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.