Kermainen kantarellipasta
1 pkt Pekonia (pienittynä)
1 Sipuli (silputtuna)
Voita
2-3 dl Kantarelleja (pannulla käyneitä)
2 dl Kuohukermaa
1 dl Kuivaa valkoviiniä
2 dl Kulutusmaitoa
1 tl Suolaa
1/2 tl Mustapippuria
1 tl Timjamia
500g Spaghettia (tai muuta pastaa)
1-2 dl Kulutusmaitoa
Ruohosipulia
Paista pekoni ja sipuli. Lisää pannulle voi ja kantarellit. Paista hetki ja lisää viini, kerma, maito ja mausteet. Sekoita hyvin ja anna kiehua hiljalleen noin vartti.
Keitä pasta kattilassa.
Ota pannulta noin 2/3 kastikkeesta ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Kippaa sen jälkeen takaisin pannulle ja sekoita. Ohenna maidolla.
Valuta valmis pasta (älä huuhtele, ja säästä keitinliemi) ja sekoita pannulle kastikkeen sekaan. Lisää tarvittaessa keitinlientä jos ruoka tuntuu liian kuivalle.
Lisää ruohosipuli.
Taas oli niin hyvää että liikaa tuli syötyä. Onneksi lomalla voi ottaa ruokalevon ja jatkaa puuhastelua sen jälkeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.