Katkarapukakku

Katkarapukakku

1.9.2021

Kanajauhelihakastike

Hyvin harvoin tulee käytettä kanajauhelihaa mihinkään, mutta hyväähän sekin on. 
Nyt arkilounaaksi nopeahko ja helppo kermainen kastike.

kanakastike, ohje, resepti, kanapata, kanaruoka
Kanajauhelihakastike

2 rkl Oliiviöljyä
500g Kanajauhelihaa
Iso sipuli silputtuna
1 Valkosipulinkynsi
1 tl Currya
1 tl Jeeraa 
2,5 dl Kanalientä
2 dl Ruokakermaa
2 tl Maizenaa
Rakuunaa
Mustapippuria
Suolaa

Paista jauheliha, sipuli ja puristettu valkosipuli oliiviöljyssä. Mausta currylla ja jeeralla. Lisää sitten pannulle kanaliemi, ja jätä hetkeksi tekeytymään. 
Sekoita maizena ruokakermaan, ja kaada se ohuena nauhana kastikkeeseen. 
Hauduta miedolla lämmöllä noin vartti. Lisää sen jälkeen rakuuna, mustapippuri ja sopiva määrä suolaa. 

Nauti keitetyn riisin kanssa. Meillä oli tällä kerralla jasmin-riisiä.

Todella helppo tehdä, ja oli erittäin hyvää. Itsessään kananjauheliha on melko miedon makuista, ja tähän kastikkeeseen se sopiikin erityisen hyvin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.