Saatiin kaksi jättimäistä kesäkurpitsaa tädiltä, joten niistä sitten sai keksiä useammankin ruoan. Tässä yksi todella maukas ruoka.
Broilerikurpitsapannu
Voita paistamiseen
0,5 tl Suolaa
Iso sipuli silputtuna
3 Valkosipulinkynttä
2-3 Kesäkurpitsaa (normaalikokoista)
2 dl Jasmin-riisiä
1 dl Kuivaa valkoviiniä
3 dl Kanalientä (tai vettä ja 2 kanaliemikuutiota)
Laakerinlehti
1tl Mustapippuria
Pakastepinaattia (6 palaa)
2 dl Creme fraicea
Paista broilerit voissa. Lisää sitten silputtu sipuli, purista sekaan valkosipuli ja lisää myös kesäkurpitsa kuutioituna (reilun kokoisiksi paloiksi). Paista hetki ja lisää pannulle riisi. Paista kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää sitten viini ja anna sen imeytyä. Lisää kanaliemi, pippuri ja laakerinlehti. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin vartti.
Lisää tämän jälkeen sulanut pinaatti ja ranskankerma, sekoita hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.