
300 g Kukkakaalia
2 dl Juustoraastetta
1 dl Mantelijauhoja
1 tl Psylliumia
1 tl Ruokasoodaa
1 Kananmuna
Suolaa
Pilko kukkakaalin kukinnot ja sekoita joukkoon juustoraaste. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sen jälkeen taikinaan. Lisää viimeiseksi kananmuna ja sekoita hyvin. Mausta suolalla. Muotoile pellille suurehko pizzapohja.

Paista pelkkää pohjaa 10 min 225-asteisessa uunissa.
Lisää tämän jälkeen haluamasi täytteet ja paista vielä noin vartti.
Melko paljon tämä maistuu kukkakaalille, ja pohja imaisee itseensä aika hyvin täytteistä nestettä, mikäli sitä niissä on. Mutta esipaiston jälkeen pohja kyllä oli mukava käsitellä.
Pizza on aina hyvää, siitä ei pääse mihinkään, mutta pakko sanoa että näistä kokeilemistani ohjeista tuo viidestä kananmunasta tehtävä jauhoton pizzapohja jatkaa edelleen suosikkinani.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.