Ainesosaluettelo on kovin lyhyt:
5 Kananmunaa
Ripaus suolaa
Valkuaisvaahto |
Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan huolellisesti. Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi (pitää pysyä kulhon pohjalla kun kulhon kääntää ylösalaisin) ja sekoita keltuaiset ja suola tasaiseksi toisessa astiassa. Lisää keltuaiset tasaisena nauhana valkuaisten sekaan varovasti sekoittaen, ja kippaa seos uunipellille.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Uuniin menossa oleva pizzapohja |
Maku oli hyvä. Pohja pysyi kuumanakin hyvin kasassa, eli tätä sai syötyä ihan kuin pizzaa (toisin kuin vyötärönmetsäsätäjän pizzaa, jonka pohja oli tuoreena löysä, mutta kiinteytyi jäähtyessä).
10 min paistettu kananmunista tehty pizzapohja |
Pohjalle laitoin tomaattipyreetä, täytteiksi silputtua sipulia, herkkusieniä, kirsikkatomaattia, mustia oliiveja, tonnikalaa, kinkkusuikaleita ja toki juustoa.
Ja minä unohdin että meillä olisi ollut juustoraastettakin, joten siivutin juustoa päälle..
ihanan näköistä!!!!!
VastaaPoistaKiitos paljon :) !!
VastaaPoista