En muista missä törmäsin tähän ruokaan, mutta tämä jäi kiinnostamaan siitäkin huolimatta että tähän tulee banaania, josta itse en välitä pätkääkään. Mutta, päätin antaa tälle kuitenkin mahdollisuuden.
Ruoka on alunperin ruotsalainen, kuten ehkä nimestä voi päätellä. Ja käsitykseni mukaan siellä ihan normaali arkiruoka, kuten esimerkiksi makaronilaatikko meillä.
Ruoka on alunperin ruotsalainen, kuten ehkä nimestä voi päätellä. Ja käsitykseni mukaan siellä ihan normaali arkiruoka, kuten esimerkiksi makaronilaatikko meillä.
Flygande Jacob (tai Jakob)
800g Kanafileitä
1-2 pkt Pekonia
2 Sipulia silputtuna
Kanaliemikuutio
4 dl Kermaa
3 Banaania siivutettuina
Chilikastiketta
Suolaa
Pippuria
Suolapähkinöitä
1-2 pkt Pekonia
2 Sipulia silputtuna
Kanaliemikuutio
4 dl Kermaa
3 Banaania siivutettuina
Chilikastiketta
Suolaa
Pippuria
Suolapähkinöitä
Pilko kanafileet ja pekoni ja paista ne sipulin kanssa öljyssä pannulla. Sulata kanaliemikuutio joukkoon. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Vatkaa sen jälkeen kerma vaahdoksi ja mausta se haluamallasi chilikastikkeella. Itse käytin Srirachaa ja Felixin tulista ketsuppia (jota suosittelen, siinä on oikeasti potkua). Sekoita chilikastike varoen kermavaahtoon.
Lado kanasta aloittaen kiinteät aineet uunivuokaan ja peitä ne lopuksi kermavaahdolla.
Paista uunissa 225 asteessa noin vartti ja koristele pinta sen jälkeen suolapähkinöillä.
Lado kanasta aloittaen kiinteät aineet uunivuokaan ja peitä ne lopuksi kermavaahdolla.
Paista uunissa 225 asteessa noin vartti ja koristele pinta sen jälkeen suolapähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.