
Tonnikalarisotto
3 dl Pitkäjyväistä riisiä
2 Sipulia silputtuna
1 Kala- tai kasvisliemikuutio (käytin kalaliemikuution)
Oliiviöljyä
450g Hernemaissipaprikaa
3 prk Tonnikalaa paloina vedessä
2-3 rkl Tomaattipyrettä
Vettä
Suolaa
Pippuria
2 Sipulia silputtuna
1 Kala- tai kasvisliemikuutio (käytin kalaliemikuution)
Oliiviöljyä
450g Hernemaissipaprikaa
3 prk Tonnikalaa paloina vedessä
2-3 rkl Tomaattipyrettä
Vettä
Suolaa
Pippuria
Kuullota sipuli pannulla öljyssä ja lisää riisi. Kuullota myös se kiiltäväksi. Siirrä ne sitten kattilaan. Lisää sitten tomaattipyree, vesi ja liemikuutio. Sekoita tomaattipyree tasaiseksi ja anna hautua melkein kypsäksi ennen kuin lisäät hernemaissipaprikan. Anna hautua kypsäksi saakka ja lisää sitten valutetut tonnikalat ja sekoita ne joukkoon. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.