Katkarapukakku

Katkarapukakku

25.4.2016

Spaghettivuoka

Spagettivuoka ohjeJälleen jotain helppoa ja hyvää piti keksiä. Päädyin spaghettivuokaan, sillä siitä on melko pitkä aika kun olen laittanut mitään pastaa. Tämä on myös todella helppotekoinen ruoka, ja maistuu meillä aina.

Spaghettivuoka (4 nälkäisen annosta)

Spaghettivuoka ohje500 g Jauhelihaa
2-3 Sipulia silputtuna
1 Pss Taco-maustetta
Texmex-mausteseosta (voit korvata tämän toisella taco-maustepussilla)
Chilijauhetta ja/tai chilikastiketta
1 tl Valkosipulimurskaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
2 dl Kermaa (ruokakermakin käy)
300 g Juustoraastetta
800 g Spaghettia (pätkittynä)

Paista jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta sen jälkeen jauheliha reseptin mausteilla ja lisää lopuksi tomaattimurska. Keitä samanaikaisesti pätkitty spaghetti ja valuta sitten vesi pois.
Lado spaghetti, tomaattikastike ja jauheliha uunivuokaan tai pataan kerroksittain. Kaada vielä kerma kaiken päälle, lisää juustoraaste pintaan (voit lisätä tämän myös paistamisen puolivälissä mikäli et halua todella rapeaa kuorta) ja paista uunissa 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Spagettivuoka resepti

Tästä määrästä normaalisti söisi noin 6 kertaa, mutta puoliso syö melko reiluja annoksia fyysisen työn ja harrastuksen vuoksi.







Spaghettivuoka resepti


Spaghettivuoka ohje

Spaghettipaistos







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.