Jälleen jotain helppoa ja hyvää piti keksiä. Päädyin spaghettivuokaan, sillä siitä on melko pitkä aika kun olen laittanut mitään pastaa. Tämä on myös todella helppotekoinen ruoka, ja maistuu meillä aina.
Spaghettivuoka (4 nälkäisen annosta)
500 g Jauhelihaa
2-3 Sipulia silputtuna
1 Pss Taco-maustetta
Texmex-mausteseosta (voit korvata tämän toisella taco-maustepussilla)
Chilijauhetta ja/tai chilikastiketta
1 tl Valkosipulimurskaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
2 dl Kermaa (ruokakermakin käy)
300 g Juustoraastetta
800 g Spaghettia (pätkittynä)
2-3 Sipulia silputtuna
1 Pss Taco-maustetta
Texmex-mausteseosta (voit korvata tämän toisella taco-maustepussilla)
Chilijauhetta ja/tai chilikastiketta
1 tl Valkosipulimurskaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
2 dl Kermaa (ruokakermakin käy)
300 g Juustoraastetta
800 g Spaghettia (pätkittynä)
Paista jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta sen jälkeen jauheliha reseptin mausteilla ja lisää lopuksi tomaattimurska. Keitä samanaikaisesti pätkitty spaghetti ja valuta sitten vesi pois.
Lado spaghetti, tomaattikastike ja jauheliha uunivuokaan tai pataan kerroksittain. Kaada vielä kerma kaiken päälle, lisää juustoraaste pintaan (voit lisätä tämän myös paistamisen puolivälissä mikäli et halua todella rapeaa kuorta) ja paista uunissa 180 asteessa noin 45 minuuttia.
Lado spaghetti, tomaattikastike ja jauheliha uunivuokaan tai pataan kerroksittain. Kaada vielä kerma kaiken päälle, lisää juustoraaste pintaan (voit lisätä tämän myös paistamisen puolivälissä mikäli et halua todella rapeaa kuorta) ja paista uunissa 180 asteessa noin 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.