Tämä on äärettömän helppo ja silti hyvän makuinen spaghettikastike. Pitkään olen taas ajatellut tehdä spaghettia, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt ja jauheliha on muuttunut aina joksikin muuksi.
Nyt kuitenkin kun illalla havahduin siihen, että meillä ei ole lounaseväitä, ja miehellä nälkä, joten jotain nopeaa oli laitettava.
Tämä on kaiken lisäksi karppaajillekin soveltuva kastike.
Jauhelihakastike
700 g Jauhelihaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
1-2 Sipulia silputtuna
2 dl Kermaa tai ruokakermaa
Kuivattua basilikaa
Oreganoa
Nestemäistä valkosipulia
Aromisuolaa
Mustapippuria
Laita tässä vaiheessa jo spaghetit kiehumaan. Kastike on nopea tehdä.
Paista jauheliha ja sipulit. Lisää jauhelihaan mausteet ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kerma. Maista, ja mausta tarpeen vaatiessa lisää. Anna tekeytyä jonkin aikaa.
Tarjoile vaikkapa parmesaanimurun ja ketsupin kanssa.
Keittelin taas kahdet spaghetit, sillä itse en tavallista spaghettia syö. Oma versioni on melko vähähiilihydraattista. Se vain toki ei maistu aivan yhtä hyvälle kuin tavallinen, mutta välttää kyllä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.