
Spaghettipiirakka
Keitettyä spaghettia
700 g Jauhelihaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
(Halutessasi chilikastiketta)
5 Kananmunaa
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
2 Sipulia
2 dl Juustoraastetta (reilun puolet voi korvata fondue juustolla)
700 g Jauhelihaa
1 tlk Tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
(Halutessasi chilikastiketta)
5 Kananmunaa
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
2 Sipulia
2 dl Juustoraastetta (reilun puolet voi korvata fondue juustolla)
Parmesaania
Suolaa
Basilikaa
Suolaa
Basilikaa

Sekoita pannulla kaikki loput aineet (vain puolet juustoraasteesta) siten, että jauheliha on toiseksi viimeinen aine. Mikäli syntynyt kastike on liian paksua, voit lisätä siihen tässä vaiheessa halutessasi vettä. Sekoita hyvin. Tämän jälkeen keitetyt spaghetit lisätään joukkoon ja sekoitetaan hyvin. Kaada valmis seos voideltuun irtopohjavuokaan ja painele se sinne hyvin. Lisää sen jälkeen pinnalle vielä jäljelläolevat juustoraasteet ja halutessasi vielä lisää parmesaania.
Paista 180 asteisessa uunissa noin puolisen tuntia, tai kunnes juusto on saanut kauniisti väriä pintaan.
Anna jäähtyä hetki ennen kuin poistat vuoan reunat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.