
Aineet
2 Munakoisoa
2-3 Sipulia
2 rkl Valkosipulimurskaa
700g Jauhelihaa
Suolaa
Pippuria
![]() |
Nestettä lähtee itkettäessä paljon |
2 prk Tomaattimurskaa
Fetaa
Mozzarellaa
Siivuta munakoisot ja itketä ne. Eli suolaa ne molemmin puolin, mieluiten merisuolalla, aseta ne kuivumaan talouspaperin päälle. Kun ovat itkeneet, painele paperilla pisarat pinnoista, voitele ne oliiviöljyllä ja paista niitä 225 asteisessa uunissa (tai pannulla) noin 10 minuuttia, jotta ne pehmenevät.
Kuullota sipulit ja paista jauheliha.

Lisää sekaan tomaattimurska ja mausteet ja anna muhia pienellä lämmöllä.
Lado aineet kerroksittain uunivuokaan, aloittaen munakoisokerroksella. Jätä kuitenkin hieman mozzarellaa syrjään. Paista noin 30 minuuttia samassa 225 asteisessa uunissa. Laita loppu mozzarella paistoksen päälle noin 5 minuuttia ennen kuin olet nostamassa valmista ruokaa uunista pois.
![]() |
Välikerros, jossa täytteitä |
![]() |
Uuniin menossa oleva paistos |
![]() |
Uunissa ollut paistos, vielä ilman päälle laitettavaa mozzarellaa |
![]() |
Valmis munakoisovuoka |

Kaveriksi tämä ei todella vaadi yhtään mitään.
Käytin juuri hieman liian pientä vuokaa, joka selvisi täyttövaiheessa. Mutta koska oli niin vähästä kiinni, en viitsinyt vaihtaakaan, enkä ottaa toista vuokaa kaveriksi. Asetin vain varmuuden vuoksi uuniin uunipellin ritilän alle mahdollisten vuotojen varalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.