Vuosi sitten tein hänelle Daim-kakun.

Pohja
200g Digestivekeksejä
75g Voita
Murskaa Digestivet ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele ne vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jähmettymään jääkaappiin noin tunniksi.
Täyte
1 tlk Kondensoitua maitoa
2 prk (=300g) Ranskankermaa
2 tl Vanilijasokeria
5 Limen mehu
2 rkl Limetin kuorta raastettuna
Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada pohjan päälle.
Paista piirakkaa 175 asteisessa uunissa vartti ja sammuta sen jälkeen uuni. Anna piirakan jäädä uuniin vielä puoleksi tunniksi.
Jäähdytä ja nosta piirakka jääkaappiin. Piirakka on valmis koristeltavaksi ja syötäväksi seuraavana päivänä.
Itse koristelin piirakan limenkuoriraasteella ja ohuen ohulla limettisiivuilla ja nokareilla kermavaahtoa. Päälle voit laittaa myös mm. tuoreita marjoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.