Katkarapukakku

Katkarapukakku

28.5.2020

Pastapata chorizolla ja jauhelihalla

Edelleen mennään tällä linjalla, että kaupankäyntien välillä tehdään vähän kaikenlaista siitä, mitä kaapeista sattuu löytymään.

Nyt sitten tein padassa pastaa.
chorizo pasta pata jauhelihapata ohje resepti
Pastapata chorizolla ja jauhelihalla

Oliiviöljyä (paistamiseen)
400 g Naudan jauhelihaa
Iso sipuli silputtuna
2 n. 10 cm pätkää Chorizoa
2 Kynttä valkosipulia
70 g Tomaattipyrettä
1,5 dl Punaviiniä
1 tlk Tomaattimurskaa
6 dl Vettä
6-7 dl Makaronia
2 tl Oreganoa
1 tl Basilikaa
1 tl Suolaa
2 tl Sokeria
1 tl Mustapippuria

Ota suuri valurautapannu, ja paista siinä jauheliha (oliiviöljyssä), lisää sitten sekaan silputtu sipuli. Mikäli chorizo on raakaa, lisää se paistumaan jo ennen sipulia.
Lisää tomaattipyre ja purista sekaan myös valkosipulin kynnet, sekoita. Lisää sitten sekaan punaviini, sekoita ja kiehauta. Lisää tomaattimurska ja vesi. Lisää sitten makaronit sekaan kuivana ja sekota.
Lisää mausteet sekaan. Anna kiehua hiljalleen pannulla noin 30 min, sekoittele kuitenkin välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Tarjoile vaikka smetanan, tuoreiden tomaattien ja korianterin kera. Halutessasi voit puristaa päälle limeä tai sitruunaa.

1 kommentti:

Jätä kommentti. Kiitos.