Katkarapukakku

Katkarapukakku

22.5.2020

Spaghetti al limone con zucchine e gamberetti

Taas ihan vahingossa löytyi mielenkiintoinen ja helppo resepti. City-lehti on jopa valinnut tämän ruoan Helsingin parhaaksi annokseksi, jota tarjoili Ravintola Spaghetteria. 



Spaghetteria paras pasta city giovanni


Pasta al limone con zucchine e gamberetti

250g Spaghettia

Merisuolaa (keitinveteen)
150-200g Katkarapuja
Kesäkurpitsa (pienehkö)
3 Keltuaista
3 rkl Vettä
100g Voita (sulatettuna)
Puolen sitruunan mehu
(Mustapippuria)
(Ruohosipulia)

Sulata katkaravut jääkaapissa. Keitä spaghetti runsassuolaisessa vedessä.

Pilko kesäkurpitsa ja kuullota sitä pannulla. 
Vatkaa keltuaiset ja vesi sekaisin vesihauteessa. Lisää sulatettu voi ohuena norona sekaan jatkuvasti sekoittaen. Purista sekaan sitruunamehu. 
Valuta spaghetti ja sekoita kaikki aineet keskenään. Rouhi annoksen päälle halutessasi mustapippuria ja silppua päälle myös ruohosipulia. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.