250g Spaghettia
Merisuolaa (keitinveteen)
150-200g Katkarapuja
Kesäkurpitsa (pienehkö)
3 Keltuaista
3 rkl Vettä
100g Voita (sulatettuna)
Puolen sitruunan mehu
(Mustapippuria)
(Ruohosipulia)
Sulata katkaravut jääkaapissa. Keitä spaghetti runsassuolaisessa vedessä.
Pilko kesäkurpitsa ja kuullota sitä pannulla.
Vatkaa keltuaiset ja vesi sekaisin vesihauteessa. Lisää sulatettu voi ohuena norona sekaan jatkuvasti sekoittaen. Purista sekaan sitruunamehu.
Valuta spaghetti ja sekoita kaikki aineet keskenään. Rouhi annoksen päälle halutessasi mustapippuria ja silppua päälle myös ruohosipulia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.