Tässä on yksi suosikkilisukkeistamme! Mikään ei voita jalapenopopperseja. Ohje on helppo, jalapenoja vain ei välttämättä ole joka kaupassa. Onneksi meidän lähellä on K-kauppa, jossa tuoreita jalapenoja on saatavilla ympäri vuoden.
Jalapenopoppersit
Tuoreita jalapenoja
Pekonia
Juustoa
Halkaise jalapenot pituussuunnassa mutta jätä puoliskot toisiinsa kannasta kiinni. Jos et pidä kovin tulisesta, rapsuta jalapenon sisällä olevat siemenet esimerkiksi pikkulusikalla pois.
Laita haluamaasi juustoa jalapenonpuolikkaiden väliin ja kääri se pekoniin siten, että juustoa ei pääsisi valumaan grillattaessa pois. Sulje coctail tikulla.
Välillä olen käyttänyt fetaa, välillä Auraa, joskus pelkkää kermajuustoa. Myös paprikatuorejuusto sopii näihin. Miksipä ei myös ruohosipulituorejuusto tai vakkapa Koskenlaskija?
Grillaa kunnes pekoni näyttää kypsälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.