
Aineet
600 g Porsaan sisäfilettä
1 dl Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
1/2 tl Suolaa
1 dl Korppujauhoja
1/2 tl Paprikajauhetta
1 dl Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
1/2 tl Suolaa

1/2 tl Paprikajauhetta
1/2 tl Chilijauhette
1/2 tl Aromisuolaa
1/2 tl Aromisuolaa
Leikkaa possu paloiksi ja nuiji pihvit 0,5-1cm paksuisiksi pihveiksi.
Sekoita vehnäjauhot ja suola yhdelle lautaselle, riko ja sekoita muna toiselle lautaselle, tee lopuista ainesta seos kolmannelle lautaselle.
Sekoita vehnäjauhot ja suola yhdelle lautaselle, riko ja sekoita muna toiselle lautaselle, tee lopuista ainesta seos kolmannelle lautaselle.
Pyörittele pihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeisenä korppujauhoissa.
Paista öljyssä pannulla.
Paista öljyssä pannulla.
Pippurikermakastike
3 dl Kermaa
1/2-1 rkl Mustapippurirouhetta
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl Voita
Suolaa
Loraus soijakastiketta
1/2-1 rkl Mustapippurirouhetta

1 rkl Voita
Suolaa
Loraus soijakastiketta
Keitä aineita kattilassa kunnes seos saostuu hieman.
Tein taas myös coleslawta, lisäksi lautaselle tuli salaattia, tomaattia, maalaisranskalaisia ja kotitekoista kirpeää kesäkurpitsasalaattia.

Tein taas myös coleslawta, lisäksi lautaselle tuli salaattia, tomaattia, maalaisranskalaisia ja kotitekoista kirpeää kesäkurpitsasalaattia.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.