Marinadi
1-2 dl Turkkilaista jugurttia
1/2 dl Tomaattipyrettä
2 tl Chilijauhetta
1 tl Suolaa
3 rkl Sitruunamehua
1 rkl Öljyä
2 tl Jeeraa
2 tl Korianteria
800 g Broilerin fileitä suikaloituna suupaloiksi
1/2 dl Tomaattipyrettä
2 tl Chilijauhetta
1 tl Suolaa
3 rkl Sitruunamehua
![]() |
Kanafileet marinoitumassa |
2 tl Jeeraa
2 tl Korianteria
800 g Broilerin fileitä suikaloituna suupaloiksi
Sekoita marinadin aineet kulhoon ja jätä kana marinoitumaan vähintään tunniksi, mielellään yön yli.
Kormakastike
2 rkl Inkiväärimurskaa
1 Sipuli pilkottuna
2 rkl Valkospulimurskaa
1/2 dl Tomaattipyrettä
1 tl Korianteria
1 tl Chilijauhetta
3 rkl Öljyä (käytin kookosöljyä)
2 tl Kardemummaa
2 tlk Kookosmaitoa
1 Sipuli pilkottuna
2 rkl Valkospulimurskaa
1/2 dl Tomaattipyrettä
1 tl Korianteria
1 tl Chilijauhetta
3 rkl Öljyä (käytin kookosöljyä)
2 tl Kardemummaa
2 tlk Kookosmaitoa
Halutessa myös pähkinöitä tai mantelia. Lorautin joukkoon vielä hiukan soijakastiketta ja kalakastiketta.
Kuumenna öljy ja kuullota kardemumma ja sipulit.
Sekoita kookosmaito ja loput aineet keskenään, lisää ne pannulle ja anna kiehua hiljalleen.
Sekoita kookosmaito ja loput aineet keskenään, lisää ne pannulle ja anna kiehua hiljalleen.
Kaada marinoidut broilerit voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia, kunnes kanat ovat ottaneet väriä.
Kaada kormakastike kanojen päälle ja tarjoa riisin kera.
Kaada kormakastike kanojen päälle ja tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti. Kiitos.