Katkarapukakku

Katkarapukakku

25.2.2016

Kanakorma, intialainen

Mughlai chicken korma oikealta nimeltään.

Marinadi

1-2 dl Turkkilaista jugurttia
1/2 dl Tomaattipyrettä
2 tl Chilijauhetta
1 tl Suolaa
3 rkl Sitruunamehua
Kanafileet marinoitumassa
Kanafileet marinoitumassa
1 rkl Öljyä
2 tl Jeeraa
2 tl Korianteria
800 g Broilerin fileitä suikaloituna suupaloiksi

Sekoita marinadin aineet kulhoon ja jätä kana marinoitumaan vähintään tunniksi, mielellään yön yli.

Kormakastike

2 rkl Inkiväärimurskaa
1 Sipuli pilkottuna
2 rkl Valkospulimurskaa
1/2 dl Tomaattipyrettä
1 tl Korianteria
1 tl Chilijauhetta
3 rkl Öljyä (käytin kookosöljyä)
2 tl Kardemummaa
2 tlk Kookosmaitoa

Halutessa myös pähkinöitä tai mantelia. Lorautin joukkoon vielä hiukan soijakastiketta ja kalakastiketta.
Kuumenna öljy ja kuullota kardemumma ja sipulit.
Sekoita kookosmaito ja loput aineet keskenään, lisää ne pannulle ja anna kiehua hiljalleen.
Kaada marinoidut broilerit voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia, kunnes kanat ovat ottaneet väriä.
Kaada kormakastike kanojen päälle ja tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.