Katkarapukakku

Katkarapukakku

13.2.2016

Nachopelti

Taitaa olla jo kolmas tai neljäs kerta kun teen nachopellin.
Tämä on äärettömän helppo ruoka, jota voi itse varioida erilaisilla täytteillä.

700g Paistettua tacomaustettua jauhelihaa
1 pss Nachoja
1 prk Juustokastiketta (texmex-hyllystä)
Tulista salsaa
Iso sipuli palasina
Jalapeno-siivuja
Puolikkaita kirsikkatomaatteja
Fetaa
Grillattua paprikaa (säilyke)
Juustoraastetta

Levitä nachot pellille tasaisesti. Peitä nachot tacomaustetulla jauhelihalla.
Lisää sen jälkeen loput täytteet, juustoraaste kuitenkin viimeisenä.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes juusto on omaan makuusi sopivan näköistä. Vähintään siis sulanutta, mutta voit myös antaa ottaa hieman väriä halutessasi. 
Jos vain maltat, suosittelen että odotat puolisen tuntia ennen tarjoilua. Muuten tämä vain leviää eikä ole ainakaan kaunista tarjottavaa. Noin tunnin jäähdyttyään tätä taas voi syödä kuin pizzaa, käsin siis. 

Ennen en ole laittanut grillattua paprikaa enkä fetaa. Niitä nyt sattui näkymään jääkaapissa, joten ajattelin lisätä niitäkin. Tähänhän voi oman maun mukaan laittaa vaikka mitä. Sipulin voi halutessaan myös toki paistaa jauhelihan kanssa. Me vain pidämme sipulin mausta niin paljon, että en halua miedontaa sitä paistamalla. Jauhelihaan käytin yhden pussin tacomaustetta, sekä lisäksi jotain texmex-mausteseosta. Lisäsin jauhelihaan myös paseerattua tomaattia, sillä sellainen oli avattuna jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos.